014 / 82.14.48 •

Blog

Overzicht

Jan 31

Onze Specialiteit: B2B Incasso's

De professionele medewerkers van Incassobureau Trivion staan hoog aangeschreven voor B2B incasso's. In 92% van de gevallen vereffend de debiteur zijn schuld.

Jan 29

Incassobureau voor Debiteuren in het Buitenland

Ook debiteuren die zich in het buitenland bevinden zijn voor incassobureau Trivion geen probleem.

Dec 31

Incasso Zonder Kosten - No Cure, No Pay

Incasso zonder kosten... Ja, dat behoort tot de mogelijkheden. Daarvoor maken wij gebruik van het No Cure, No Pay principe, maar wat als we je vertellen dat je ook je debiteur voor de kosten kan laten opdraaien?

Dec 27

Incasso No Cure, No Pay: Wat is dat?

No Cure, No Pay. Vier woorden die u al vaak gehoord zal hebben in uw zoektocht naar een partner voor je incasso's. Maar wat is dat nu juist?

Nov 30

Openstaande facturen incasseren? Zo pakt u dat aan

Iedere ondernemer moet vroeg of laat openstaande facturen incasseren. Hoe ga je daarmee om en hoe wordt uw factuur zo spoedig mogelijk betaald?

Nov 29

Incassobureau: Ervaringen van Onze Klanten

Voor u in zee gaat met een incassobureau, bent u vast geïnteresseerd hoe andere ondernemers dat ervaren. Wat zijn de ervaringen van anderen? En wat mag u als crediteur verwachten?

Nov 02

Wanneer kan je een incassobureau inschakelen?

Wanneer kan je een incassobureau inschakelen? De praktijk leert ons dat onbetaalde facturen doorgaans vergetelheden zijn. Daarom is het belangrijk om eerst een keer contact op te nemen met je klant om dit na te gaan. Blijkt enkele dagen daarna echter dat de gemaakte afspraken niet nagekomen zijn? Dan is het misschien toch tijd om een derde partij te overwegen.

Oct 26

Hoe laattijdige betalingen je richting de WCO-procedure kunnen duwen

Ook afgelopen weekend konden we weer lezen dat een onderneming bescherming tegen schuldeisers gevraagd en gekregen heeft bij de handelsrechtbank in Turnhout. Het bedrijf raakte in de problemen door laattijdige betalingen en nu is de WCO-procedure opgestart.

Sep 30

Debiteurenbeheer Uitbesteden

Debiteurenbeheer kan een frustrerende taak zijn. Wanneer een klant zijn factuur niet betaald heeft, reageren veel ondernemers vrij laks op die achterstallige betaling. Niemand speelt graag de boeman. Debiteuren wijzen op hun financiële verplichtingen is een werkje dat veel tijd in beslag neemt. Had u er al eens aan gedacht om debiteurenbeheer uit te besteden?

Sep 25

Beter Factureren met deze 5 Tips

Er zijn nog veel te veel ondernemers die hun facturen alleen maar per post versturen. Ze drukken de factuur af, steken ze in een enveloppe, plakken de postzegel erop en laten de postbode zijn werk doen. Tip nummer 1 kaart dit probleem aan, dus laten we er meteen invliegen.

Trivion bvba

Eikendreef 4
2350 Vosselaar
België

Tel: +32 (0)14 82 14 48
Fax: +32 (0)14 78 07 26
info@trivion.be

Graag meer info over onze incasso tarieven?

Gratis offerte!

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief