014 / 82.14.48 •

Incasso

Incasso - wij innen openstaande facturen

Hier bij Trivion begrijpen we de manier waarop openstaande schulden een effect kunnen hebben op uw bedrijf en hoe een incasso vaak een gebied in uw bedrijf is dat veel expertise en aandacht vraagt. Aandacht en expertise die veel bedrijven zich niet kunnen permitteren.

Onze brede waaier van incasso dienstverleningen zijn voor u beschikbaar, hierdoor kan u meteen aan een incasso beginnen. Wij onderzoeken uw debiteur door gebruik te maken van verschillende traceer- en kredietdatabases en raden de beste actie voor uw incasso aan.

Veel incasso's waarvoor wij ingeschakeld worden, zijn niet rechttoe, rechtaan. Ons toegewijde team zal de incasso op de meest effectieve en efficiënte manier controleren en beheren.

Incasso bij Trivion Opstarten

Een Incasso Professioneel Aanpakken

Een debiteur zal vaak een incasso betwisten om het verschuldigde bedrag niet te moeten betalen. Ons legale team zal uw incasso voorbereiden om een oordeel te krijgen in uw voordeel zodat de debiteur verplicht is om de incasso te betalen.

Een incasso kan vaak veel tijd en geld verkwisten voor u en uw bedrijf. Door gebruik te maken van een incassobureau zoals Trivion, verzorgt u een professionele incassodienst voor u en uw bedrijf.

Staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen: