014 / 82.14.48 •

Debiteurenbeheer Uitbesteden

30 September 2018

Debiteurenbeheer kan een frustrerende taak zijn. Wanneer een klant zijn factuur niet betaald heeft, reageren veel ondernemers vrij laks op die achterstallige betaling. Niemand speelt graag de boeman. Debiteuren wijzen op hun financiële verplichtingen is een werkje dat veel tijd in beslag neemt. Had u er al eens aan gedacht om debiteurenbeheer uit te besteden?

Niet meteen reageren op achterstallige betalingen of gewoonweg dat vervelende telefoontje uit de weg gaan. Er zijn veel redenen waarom ondernemers hun energie niet graag in debiteurenbeheer steken. Nochtans is het belangrijk dat u niet te veel tijd verliest. Hoe langer u wacht, hoe groter het risico en hoe lager uw winstmarge. Je wil toch geen verlies boeken? Dan had je beter geen zaken gedaan met die klant. 

Grijp op tijd in. Wanneer klanten te laat betalen, moet u daar direct tijd aan besteden. Het is een kwestie van uzelf enkele regels op te leggen en onmiddelijk achter openstaande facturen aan te gaan. Probeer vertraging te vermijden en hou je elke dag bezig met de opvolging. Verstuur aanmaningen, neem telefonisch contact op of schakel een incassobureau in.

Heeft u daar geen tijd voor? Bent u niet in de wieg gelegd om openstaande betalingen te innen? Besteedt dan uw debiteurenbeheer volledig uit aan een betrouwbare partner.

Trivion - Een meerwaarde voor uw bedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij een slaagkans van 92% voorleggen bij het innen van openstaande betalingen. Deze expertise zorgt ervoor dat we een goede voeling hebben gekregen met het betalingsgedrag van klanten en de financiële omstandigheden van debiteuren. Met onze kennis van zaken kunnen we de situatie erg goed inschatten: Heeft u al vaker een nare situatie voorgehad met een klant? Dan gaan we niet wachten tot de vervaldag om hem aan zijn financiele verplichtingen te herinneren. Heeft uw klant pech gehad en staat het water aan zijn lippen? Dan onderhandelen we een rechtvaardig betalingsplan.

Uw debiteurenbeheer aan Trivion uitbesteden zal veel druk van uw schouders halen. Op die manier heeft u meer tijd om te doen waar u goed in bent: Ondernemen.

De voordelen

  • Niet langer instaan voor die vervelende en frustrerende telefoontjes
  • Iemand anders mag voor boeman spelen
  • Minder werkdruk voor de debiteurenafdeling
  • Tijdsbesparend, U krijgt een bericht van ons telkens geld is overgemaakt.
  • Slaagkans van 92%.
  • Meer gemoedsrust, minder zorgen
  • 24/7 Up-to-Date met ons online opvolgsysteem

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief