014 / 82.14.48 •

Gerechtelijk incasso

Gerechtelijk incasso - zacht als het kan, hard als het moet

Indien al uw pogingen om een openstaande schuld te innen buiten de rechtbank niet succesvol zijn geweest, kunnen juridische stappen ingezet worden. Dan zouden wij een gerechtelijke incasso starten op een eerlijke, maar doorslaggevende manier. Wij starten uw gerechtelijke incasso op met persoonlijk contact en werken nauw samen met onze advocaat en deurwaarder. Op die manier voeren wij individueel passende maatregelen toe volgens de rechten van de klant.

De kosten van gerechtelijke procedures schrikken de meeste schuldeisers af om een gerechtelijke incasso op te starten, maar meestal zijn de kosten van gerechtelijke procedures grotendeels voor rekening van de schuldenaar. Let wel op, bij een gerechtelijke incasso moeten de kosten worden betaald door de schuldeiser indien een dossier niet slaagt. Trivion is erin geslaagd hiervoor concurrentiële tarieven te kunnen aanbieden.

Gerechtelijk Incasso - Geen Probleem Dankzij Trivion

Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat de werkmethoden, en met name de procedures voor een gerechtelijke incasso, in andere landen anders zijn dan die men gewend is in eigen land.

Staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen: