014 / 82.14.48 •

Onze Specialiteit: B2B Incasso's

31 January 2019

De professionele medewerkers van Incassobureau Trivion staan hoog aangeschreven voor B2B incasso's. In 92% van de gevallen vereffend de debiteur zijn schuld.

B2B Incasso's

Commerciële incasso's, dat is waar we erg goed in zijn. Dat wil dus zeggen dat we de perfecte partij zijn voor het incasseren van business-to-business vorderingen. Is een particulier aansprakelijk voor een zakelijke schuld? Dan zullen we de schuld op hem/haar verhalen.

Zo gaan we te werk

Na het indienen van uw claim, zullen onze specialisten een aangepaste aanpak opstellen. Ze beoordelen de aangeleverde documentatie en gaan daarna over tot het eerste contact. Onze medewerkers begrijpen hoe bedrijven werken en welke rol contracten spelen.

Wij pakken uw zakelijke debiteuren op de juiste manier aan. Zacht als het kan, hard als het moet. Daarbij trachten we ook begrip te hebben voor het bedrijf dat u geld verschuldigt is en welke persoon we aan de lijn moeten hebben. Hoe meer inzicht waarover we beschikken, hoe hoger de kans op een geslaagde inning. We trachen tevens ook te achterhalen waarom de debiteur nog niet tot betaling is overgegaan, want dat is de beste manier om te bepalen hoe we verder moeten onderhandelen.

Misschien wil de debiteur tegen zijn schuldeiser de ware reden van uitblijvende betaling niet uit de doeken doen, maar als incassobureau trachten wij steeds een luisterend oor te zijn. Door goed te luisteren naar uw debiteur en hem/haar de situatie uit te laten leggen, kunnen we vaak een correcte manier bepalen om het geld te ontvangen. Uw debiteur krijgt de kans om zijn argumenten en beweegredenen uit te leggen. Daarna gaan we onderzoeken wat er wel en niet waar is. Een debiteur betrappen terwijl hij een misleidend verhaal fabriceert kan een krachtig instrument zijn bij het innen van B2B incasso's.

Zodra we de echte reden voor het uitblijven van betaling kennen, kunnen we een strategie bepalen om het geld zo spoedig mogelijk te ontvangen. Daarbij hanteren wij steeds een No Cure, No Pay Principe, waarbij u ons pas betaalt wanneer wij erin slagen de openstaande factuur te innen.

Succesvol Business-to-Business Vorderingen Incasseren

Met onze succesratio van 92% bij het innen van business-to-business vorderingen, kunnen wij erg goede papieren voorleggen. Onze goed opgeleide medewerkers zijn de ware reden waardoor dit percentage zo hoog ligt. Dankzij hun jarenlange ervaring, luisterend oor en kennis van zaken; weten zij wat de beste manier is om de betaling voldaan te krijgen.

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief