014 / 82.14.48 •

Incassobureau

Incassobureau - wij innen openstaande facturen

Trivion bvba is een incassobureau gespecialiseerd in het innen van commerciële en professionele vorderingen in België en internationaal. Dankzij onze overtuigingskracht en een onverzettelijk doorzettingsvermogen kunnen wij uitstekende succespercentages voorleggen. Onze professionaliteit en ongekende klanttevredenheid zijn de geheimen achter ons succes.

We bieden een brede waaier van incassodiensten aan en dat op maat van uw bedrijf. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om meteen te handelen in het geval van een niet-betaling terwijl we er toch naar streven om uw professionele reputatie te beschermen.

Onze slaagkansen op vlak van schuldvordering behoren tot de allerbeste in de branche. Onze toewijding aan klantenservice is ongeëvenaard. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en onze persoonlijke interactie met u zorgt voor nog betere resultaten.

Incassobureau Trivion - wij innen openstaande facturen

Wat kost een incassobureau inschakelen?

Onze prijzen beginnen vanaf 10% en wij werken met een ‘no cure, no pay’ principe. De concurrerende tarieven die we hanteren, maken het vorderen van uw actieve debiteuren een zeer rendabele investering.

De getalenteerde medewerkers van ons incassobureau zijn in staat tot het vorderen en procederen van uw wanbetalers zowel hier in Belgie als internationaal. Veel invorderingsbedrijven zijn beperkt in hun omvang, geografische dekking en expertise. Onze ervaring en bereik laten ons toe om zelfs de meest complexe incassoproblemen te begrijpen en op te lossen. Wij onderscheiden ons van andere gecertificeerde incassobureaus door het aanbieden van een persoonlijke en gepassioneerde benadering van elke eis die wij behandelen.

Trivion inschakelen voor een incasso?

Incassobureau Trivion kan meteen beginnen om uw geld te innen. Om meteen een incasso te plaatsen, vult u ons online incassoformulier in. Mocht u nog vragen hebben of als u specifieke wensen wil bespreken voordat we beginnen, neem dan contact met ons op.

Staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen: