014 / 82.14.48 •

Incassobureau voor Debiteuren in het Buitenland

29 January 2019

Ook debiteuren die zich in het buitenland bevinden zijn voor incassobureau Trivion geen probleem.

Vorderingen in het Buitenland innen

Voor onze internationale incasso's werken wij nauw samen met lokale agenten die specifiek per land en per regio uitgekozen zijn. Dit geeft u de mogelijkheid om ook onbetaalde facturen naar het buitenland op correcte wijze te innen. Wij combineren de kennis van de nationale wet- en regelgeving met regionale kennis van onze agent. Op die manier kunnen wij u een maximaal resultaat garanderen.

Ook Internationaal No Cure No Pay

Transparantie boezemt vertrouwen in. Voor we van start gaan communiceren we duidelijk wat onze kosten zullen zijn voor het incasseren van deze facturen. Steeds op basis van onze No Cure, No Pay politiek. Beide partijen hebben baat bij dit wederzijds belang.

Zodra wij mogen instaan voor uw incasso in het buitenland, zorgt Trivion voor alle communicatie met de betrokken partijen, wereldwijd. Trivion zal u op de hoogte houden - in uw eigen taal - over de acties die wij op basis van uw wensen voor uw internationale incasso ondernemen.

Gaan uw klanten op vakantie met uw geld?

Gaan uw klanten op vakantie met uw geld? Hoog tijd om in te grijpen. Door met Incassobureau Trivion in zee te gaan, geeft u ook aan buitenlandse klanten een duidelijk signaal dat u tijdig en correct betalen ernstig neemt. Bovendien creërt u voor uzelf gemoedsrust en verzekert u een gezonde cash flow.

Onze brieven zetten uw debiteur aan om zo snel mogelijk te betalen. We treden kordaat en correct op. Zo ziet hij dat u het meent. Ruikt hij zijn kans om een gerechtelijke procedure te vermijden? Dan betaalt hij snel. Is hij toch hardleers? Dan zetten we de grote middelen in.

Een incassobureau is veel goedkoper dan een advocaat en het komt minder dreigend over. Zo komt uw commerciële relatie niet in het gedrang en spaart u geld uit.

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief