014 / 82.14.48 •

No cure, no pay

No cure, no pay - uw debiteur betaalt ons

U wilt uw geld zien, zonder daarvoor nog eens extra te betalen? Dat kan. Vermelden de algemene voorwaarden van uw onderneming extra kosten voor wanbetalers?

Dan betaalt uw debiteur intrest op het oorspronkelijke bedrag. De wet legt wel een maximumpercentage vast. Toch is de ‘boete’ gewoonlijk hoog genoeg om ons werk mee te betalen. Slotsom? U betaalt ons dus meestal helemaal niets. Uw debiteur betaalt ons.

Voorzien uw verkoopsvoorwaarden geen extra kosten, of zijn de kosten hoger? Dan rekent Trivion Incasso een percentage aan. We spreken de tarieven en percentages uiteraard op voorhand met u af.

Slagen wij niet in onze opdracht? Dan betaalt u … niets. Wij werken strikt met het no cure, no pay-principe. Geen resultaat? Geen rekening. We bezorgen u bovendien een attest voor de recuperatie van de gefactureerde btw.

No Cure, No Pay - Laat uw debiteur Incassobureau Trivion betalen

NO CURE, NO PAY

Incassobureau Trivion bvba werkt volgens het no cure, no pay-principe. Dankzij het no cure, no pay-systeem rekenen wij u nooit dossierkosten, kantoorkosten of andere kosten op voorhand aan. Tevens werken wij ook niet op basis van een uurvergoeding. Zodra de schuld is geïnd, rekenen wij een commissie aan afhankelijk van het saldo van uw openstaande facturen. Als uw schuldenaar niet betaalt, zal het u dankzij het no cure, no pay-principe niets kosten.

De schriftelijke en verbale communicatie met de schuldenaar wordt gevoerd in de taal van de schuldenaar zodat het innen van de schuld op die manier veel effectiever zal zijn. Daarbovenop zullen wij u regelmatig informeren over de stand van zaken. Op deze manier bespaart u kostbare tijd, geld en energie. En dankzij ons no cure, no pay-principe doet u dit zonder enig risico van hoge kosten en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gespecialiseerde kennis van het rechtssysteem en ons netwerk.

Staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen: