014 / 82.14.48 •

Incasso No Cure, No Pay: Wat is dat?

27 December 2018

No Cure, No Pay. Vier woorden die u al vaak gehoord zal hebben in uw zoektocht naar een partner voor je incasso's. Maar wat is dat nu juist?

No Cure, No Pay

Ook Incassobureau Trivion werkt volgens het No Cure, No Pay-principe. Bij deze werkwijze rekenen wij u nooit dossierkosten, kantoorkosten of andere kosten op voorhand aan. We werken ook niet op basis van een uurvergoeding.

Pas vanaf het moment dat de schuld geïnd is, rekenen wij kosten aan. Bovendien is dat slechts een commissie afhankelijk van het saldo van de factuur. Als uw debiteur niet betaalt, dan brengen wij vanwege het No Cure, No Pay principe geen kosten in rekening.

De schriftelijke en verbale communicatie met de debiteur wordt gevoerd in zijn eigen taal zodat het innen van de schuld op die manier veel effectiever zal zijn. Daarbovenop zullen wij u regelmatig informeren over de stand van zaken. Op deze manier bespaart u kostbare tijd, geld en energie.

Dankzij No Cure, No Pay kan u zonder het risico van hoge kosten een incasso opstarten en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons netwerk en onze gespecialiseerde kennis van het rechtssysteem.

Uw debiteur betaalt ons

U wil uw geld zien, zonder daarvoor extra te betalen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Vermelden de algemene voorwaarden van uw onderneming extra kosten voor wanbetalers? Dan betaalt uw debiteur intrest op het oorspronkelijke bedrag.

De wet legt wel een maximumpercentage vast. Toch is de ‘boete’ gewoonlijk hoog genoeg om ons werk mee te betalen.

Slotsom? U betaalt ons dus meestal helemaal niets. Uw debiteur betaalt ons.

Voorzien uw verkoopsvoorwaarden geen extra kosten, of zijn de kosten hoger? Dan rekent Trivion een percentage aan. We spreken de tarieven en percentages uiteraard op voorhand met u af.

En slagen wij niet in onze opdracht? Dan betaalt u … niets.

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief