014 / 82.14.48 •

Incasso Zonder Kosten - No Cure, No Pay

31 December 2018

Incasso zonder kosten... Ja, dat behoort tot de mogelijkheden. Daarvoor maken wij gebruik van het No Cure, No Pay principe, maar wat als we je vertellen dat je ook je debiteur voor de kosten kan laten opdraaien?

Uw debiteur betaalt ons

Wanneer u te maken heeft met een wanbetaler, wil u natuurlijk zo snel mogelijk betaling ontvangen zonder daarvoor extra kosten te moeten maken. Verrassend genoeg behoort dat tot de mogelijkheden.

Vermelden de algemene voorwaarden van uw onderneming extra kosten voor te laat betaalde facturen? Dan betaalt uw debiteur intrest op het oorspronkelijke bedrag. Hierop legt de wet wel een maximumpercentage vast. Toch is deze ‘boete’ doorgaans genoeg om een incassobureau van te betalen.

Dat wil dus zeggen dat u een incasso kan laten innen zonder kosten te maken, want uw debiteur betaalt ons.

Wat als uw verkoopsvoorwaarden geen extra kosten voorzien? Of de kosten zijn hoger dan de boete? Dan rekenen de meeste incassobureau's een percentage aan. Bij Trivion spreken we op voorhand af wat de tarieven en percentages zullen zijn. En slagen wij niet in onze opdracht? Dan betaalt u … niets.

No Cure, No Pay

Incassobureau Trivion werkt volgens het No Cure, No Pay-principe. Dat wil zeggen dat er geen dossierkosten, kantoorkosten of andere kosten aangerekend worden, vooraleer de debiteur zijn rekening vereffend heeft. Het is ook handig om te weten dat we niet werken op basis van een uurtarief.

Pas vanaf het moment dat de schuld geïnd is, rekenen wij kosten aan. Dat is slechts een commissie afhankelijk van het saldo van de factuur. Als uw debiteur niet betaalt, dan brengen wij geen kosten in rekening.

Dankzij No Cure, No Pay kan u zonder het risico van hoge kosten een incasso opstarten en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons netwerk en onze gespecialiseerde kennis van het rechtssysteem.

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief