014 / 82.14.48 •

Blog

Overzicht

Nov 05

Een Factuur Uit Handen Geven

Een factuur uit handen geven zodat de druk van schulden innen van uw schouders valt? Incassobureau Trivion, een incassobureau met force, wapent uw bedrijf tegen wanbetalers.

Aug 15

B2B Incasso - Trivion, Uw Betrouwbare Partner

B2B Incasso's, daar heeft u een betrouwbare partner voor nodig. Dagelijks levert u inspanningen om uw zaak op te bouwen. Wanneer deze inspanningen niet meer gehonoreerd worden moet u ingrijpen. Incassobureau Trivion is de ideale partner voor al uw incassozaken.

Aug 01

Waarom U Moet Kiezen Voor Een Goed Incassobureau

Een goed incassobureau is een goede investering voor uw bedrijf. Schakel hun incassospecialisten in om de betaling te innen waar u recht op heeft.

Jul 15

Factuur Wordt Niet Betaald! Help, Wat Moet Ik Nu Doen!?

factuur wordt niet betaald

Factuur wordt niet betaald? Wat kan je doen als een klant zijn factuur niet betaald heeft? Ontdek hoe u onbetaalde facturen kan vermijden en hoe je het best actie onderneemt als je er toch mee te maken krijgt.

Jun 30

Waarom is debiteurenbeheer belangrijk?

Debiteurenbeheer is belangrijk voor uw onderneming. Het is een taak die specifieke aandacht nodig heeft, want een verkoop is pas afgerond wanneer het geld ook effectief op uw rekening gestort is.

Jun 15

Hoe een factuur protesteren?

Het belang van tijdig facturen protesteren

Belangrijk om weten is dat de wetgeving stelt dat elke factuur die niet binnen een redelijke termijn geprotesteerd wordt, geacht wordt aanvaard te zijn door de ontvanger. Heeft u met andere woorden niet tijdig de factuur geprotesteerd, dan wordt u verondersteld akkoord te zijn en bent u ook verplicht om deze te betalen. Wil u zo’n ontvangen factuur protesteren, dan leest u best eerst even deze aandachtspunten door voor u begint te pennen.
May 15

Wat is debiteurenbeheer?

Wat is debiteurenbeheer? Debiteurenbeheer beslaat alle activiteiten die binnen uw onderneming dienen te gebeuren om ervoor te zorgen dat klanten hun openstaande rekeningen betalen.

May 01

Een Openstaande Factuur uit Handen Geven

Een openstaande factuur uit handen geven zodat de druk van schulden innen van uw schouders valt? Incassobureau Trivion, een incassobureau met force, wapent uw bedrijf tegen wanbetalers.

Apr 15

Onbetaalde Facturen? Zo Pakt U Ze Aan

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met onbetaalde facturen. Hoe moet je hiermee omgaan en hoe wordt uw factuur zo snel mogelijk betaald?

Apr 01

Uitstel van Betaling

Het kan al eens gebeuren dat een klant voor uitstel van betaling vraagt. Misschien heb je dit recent voorgehad, viel je uit de lucht en wist je niet wat te doen. Daarom proberen wij de belangrijkste vragen rond uitstel van betaling hieronder te beantwoorden.

Trivion bvba

Eikendreef 4
2350 Vosselaar
België

Tel: +32 (0)14 82 14 48
Fax: +32 (0)14 78 07 26
info@trivion.be

Graag meer info over onze incasso tarieven?

Gratis offerte!

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief