014 / 82.14.48 •

Blog

Overzicht

Sep 30

Debiteurenbeheer Uitbesteden

Debiteurenbeheer kan een frustrerende taak zijn. Wanneer een klant zijn factuur niet betaald heeft, reageren veel ondernemers vrij laks op die achterstallige betaling. Niemand speelt graag de boeman. Debiteuren wijzen op hun financiële verplichtingen is een werkje dat veel tijd in beslag neemt. Had u er al eens aan gedacht om debiteurenbeheer uit te besteden?

Sep 25

Beter Factureren met deze 5 Tips

Er zijn nog veel te veel ondernemers die hun facturen alleen maar per post versturen. Ze drukken de factuur af, steken ze in een enveloppe, plakken de postzegel erop en laten de postbode zijn werk doen. Tip nummer 1 kaart dit probleem aan, dus laten we er meteen invliegen.

Aug 30

4 Redenen Waarom U Debiteurenbeheer Nodig Heeft

Elk bedrijf heeft wel eens te maken met onbetaalde facturen. Vaak helpt het om intern een persoon aan te wijzen om deze klanten op te bellen, maar wanneer de cash flow begint te stotteren heeft u professioneel debiteurenbeheer nodig.

Aug 24

Een Openstaande Factuur uit Handen Geven

Een openstaande factuur uit handen geven zodat de druk van schulden innen van uw schouders valt? Incassobureau Trivion, een incassobureau met force, wapent uw bedrijf tegen wanbetalers.

Jul 31

Een Aanmaning tot Betaling Versturen?

Een aanmaning tot betaling is dwingender van toon dan een betalingsherinnering. Het is dan ook de bedoeling om uw debiteur een allerlaatste kans te geven om zijn/haar factuur te betalen.

Jul 17

Help! Mijn Klant Wil Niet Betalen!?

Wat kan je doen als een klant zijn factuur niet wil betalen? Ontdek hoe je onbetaalde facturen kan vermijden en wat de volgende stap is als een klant niet wil betalen.

Jun 30

Ik zoek een Belgisch incassobureau

Betaalt uw klant niet? Heeft u al te vaak te maken met openstaande facturen? Dan is het inschakelen van een incassobureau de juiste keuze. Incassobureau Trivion is actief doorheen België.

Jun 27

Incassobureau Inschakelen Provincie Antwerpen? Incassospecialist Trivion

Op zoek naar een incassobureau in Antwerpen? Neem incassospecialist Trivion onder de arm. Met 92% slaagkans zijn wij het beste incassobureau in de provincie Antwerpen en dat met  een No Cure No Pay principe.

May 29

Slechte Betalers

Heeft u te maken met slechte betalers? Wij lossen dat graag op voor u. U levert tenminste dagelijks inspanningen om uw zaak zowel op persoonlijk als financieel vlak op te bouwen. Wanneer die inspanningen niet langer gehonoreerd worden, moet u ingrijpen.

May 11

Slechte Betalers? Zo moet u ze aanpakken

Wanneer u een zaak tracht op te bouwen, dan moeten deze inspanningen beloond worden. Slechte betalers dient u op een correcte, doch kordate manier aan te pakken.

Trivion bvba

Eikendreef 4
2350 Vosselaar
België

Tel: +32 (0)14 82 14 48
Fax: +32 (0)14 78 07 26
info@trivion.be

Graag meer info over onze incasso tarieven?

Gratis offerte!

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief