014 / 82.14.48 •

Blog

Overzicht

Aug 30

Debiteuren Uitbesteden

Debiteuren kunnen soms erg frustrerend zijn. Wanneer een klant zijn factuur niet betaald heeft, reageren veel ondernemers vrij laks op die achterstallige betaling. Niemand speelt graag de boeman. Debiteuren wijzen op hun financiële verplichtingen is een werkje dat veel tijd in beslag neemt. Had u er al eens aan gedacht om het beheer van debiteuren uit te besteden?

Aug 15

Minnelijke Invordering

Bij Trivion doen we aan minnelijke invordering d.w.z. dat wij voor u een schuldenaar aansporen tot betaling van de schulden. Wij nemen dus het ganse proces van u over, zo moet u geen vervelende telefoongesprekjes houden, geen aanmaningsbrieven meer sturen, etc. Wij doen het nodige om de klant aan te zetten zijn schuld te betalen.

Jul 31

Klant Wil Niet Betalen... Wat Nu?

Een klant wil niet betalen... Wat kan je doen? Ontdek welke stappen je kan ondernemen en hoe Incassobureau Trivion jou daarbij kan helpen.

Jul 25

Achterstallige Facturen

Achterstallige facturen... daar krijgt iedere ondernemer vroeg of laat wel eens mee te maken. Hoe moet je daarmee omgaan en hoe incasseer je de betaling? Dat legt Incassobureau Trivion uit in dit blogbericht:

Jun 30

Incassobureau Inschakelen Regio Brussel? Incassospecialist Trivion

Op zoek naar een incassobureau in Brussel? Neem incassospecialist Trivion onder de arm. Met 92% slaagkans zijn wij het beste incassobureau in Brussel met No Cure No Pay principe.

Jun 26

Incassobureau Inschakelen Regio Kortrijk? Incassospecialist Trivion

Op zoek naar een incassobureau in Kortrijk? Neem incassospecialist Trivion onder de arm. Met 92% slaagkans zijn wij het beste incassobureau in Kortrijk met No Cure No Pay principe.

May 29

Wat te doen met wanbetalers?

Wat te doen met wanbetalers? U bent een zaak aan het opbouwen en deze inspanningen moeten beloond worden. Daarom moeten uw klanten op een correcte manier betalen. Jammer genoeg, krijgt elke zaak vroeg of laat wel eens te maken met wanbetalers.

May 25

Wanbetalers Aanpakken

Wanneer u een zaak tracht op te bouwen, dan moeten deze inspanningen beloond worden. Wanbetalers aanpakken doet u best op een correcte, doch kordate manier.

Apr 30

Wat is debiteurenbeheer?

Debiteurenbeheer beslaat alle activiteiten die binnen uw onderneming dienen te gebeuren om ervoor te zorgen dat klanten hun openstaande rekeningen betalen.

Apr 29

Waarom is debiteurenbeheer belangrijk?

Debiteurenbeheer is belangrijk voor uw onderneming. Het is een taak die specifieke aandacht nodig heeft, want een verkoop is pas afgerond wanneer het geld ook effectief op uw rekening gestort is.

Trivion bvba

Eikendreef 4
2350 Vosselaar
België

Tel: +32 (0)14 82 14 48
Fax: +32 (0)14 78 07 26
info@trivion.be

Graag meer info over onze incasso tarieven?

Gratis offerte!

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief