014 / 82.14.48 •

Blog

Overzicht

Jul 31

Klant Wil Niet Betalen... Wat Nu?

Een klant wil niet betalen... Wat kan je doen? Ontdek welke stappen je kan ondernemen en hoe Incassobureau Trivion jou daarbij kan helpen.

Jul 25

Achterstallige Facturen

Achterstallige facturen... daar krijgt iedere ondernemer vroeg of laat wel eens mee te maken. Hoe moet je daarmee omgaan en hoe incasseer je de betaling? Dat legt Incassobureau Trivion uit in dit blogbericht:

Jun 30

Incassobureau Inschakelen Regio Brussel? Incassospecialist Trivion

Op zoek naar een incassobureau in Brussel? Neem incassospecialist Trivion onder de arm. Met 92% slaagkans zijn wij het beste incassobureau in Brussel met No Cure No Pay principe.

Jun 26

Incassobureau Inschakelen Regio Kortrijk? Incassospecialist Trivion

Op zoek naar een incassobureau in Kortrijk? Neem incassospecialist Trivion onder de arm. Met 92% slaagkans zijn wij het beste incassobureau in Kortrijk met No Cure No Pay principe.

May 29

Wat te doen met wanbetalers?

Wat te doen met wanbetalers? U bent een zaak aan het opbouwen en deze inspanningen moeten beloond worden. Daarom moeten uw klanten op een correcte manier betalen. Jammer genoeg, krijgt elke zaak vroeg of laat wel eens te maken met wanbetalers.

May 25

Wanbetalers Aanpakken

Wanneer u een zaak tracht op te bouwen, dan moeten deze inspanningen beloond worden. Wanbetalers aanpakken doet u best op een correcte, doch kordate manier.

Mar 31

Professioneel Debiteurenbeheer voor Ondernemers

De meeste ondernemers onderschatten hoeveel kostbare tijd ze verliezen aan debiteurenbeheer en hoeveel tijd, kosten en stress ze kunnen besparen door debiteurenbeheer uit te besteden aan een professional.

Mar 19

5 Redenen waarom jij (onterecht) twijfelt om facturen in te vorderen

Onbetaalde en te laat betaalde facturen zijn nefast voor de cash flow van je bedrijf. Raar genoeg wachten veel ondernemers te lang voor ze beslissen om verdere stappen te ondernemen. Dit zijn de meest voorkomende redenen die wij te horen krijgen en waarom deze onterecht zijn.

Feb 28

Help! Mijn Klant Kan Niet Betalen!?

Wat kan je doen als een klant zijn factuur niet wil betalen? Ontdek hoe je onbetaalde facturen kan vermijden en wat de volgende stap is als een klant niet kan betalen.

Feb 20

De Overheid - Een slechte betaler

In 2018 werd 70 procent van de facturen op tijd betaald, 10 procent van de facturen was een wanbetaling, d.w.z. dat de factuur veel te laat of helemaal niet werd betaald. Een opvallend slechte betaler blijkt de overheid...

Trivion bvba

Eikendreef 4
2350 Vosselaar
België

Tel: +32 (0)14 82 14 48
Fax: +32 (0)14 78 07 26
info@trivion.be

Graag meer info over onze incasso tarieven?

Gratis offerte!