014 / 82.14.48 •

Professioneel Debiteurenbeheer voor Ondernemers

31 March 2019

De meeste ondernemers onderschatten hoeveel kostbare tijd ze verliezen aan debiteurenbeheer en hoeveel tijd, kosten en stress ze kunnen besparen door debiteurenbeheer uit te besteden aan een professional.

Het uitbesteden van debiteurenbeheer zorgt ervoor dat bedrijven het aantal uitstaande rekeningen beter onder controle krijgen. Dat levert u als ondernemer gemoedsrust op - en dat verdient u, want u bent dag en nacht bezig met de uitbouw van uw zaak. Die activiteiten slorpen helaas veel tijd en energie op, waardoor openstaande betalingen te weinig aandacht krijgen. Stipt debiteurenbeheer is nochtans cruciaal voor de financiële gezondheid van uw bedrijf.

Voor debiteurenbeheer vertrouwen we op uiterst geavanceerde software. Bovendien wordt er automatisch een eerste aanmaningsbrief verzonden van zodra de betalingstermijn overschreden wordt. U kan 24/7 altijd en overal uw debiteurendossier opvolgen via een persoonlijke login. Zo bent u perfect op de hoogte van de stand van zaken.

Wanbetalers worden steeds gehaaider en komen steeds meer op de propper met creatieve uitvluchten. "Ik dacht dat die factuur al lang betaald was. Ik zal de betalingsopdracht nog eens doorgeven.", "Ik zal eens bij de boekhouder gaan luisteren" en "Ik heb die factuur nooit ontvangen" zijn klassieke uitvluchten, maar tegenwoordig schuwen wanbetalers zelfs geen dreigende taal meer.

Wees gewaarschuwd, want met excuses en betalingsuitstel trachten ze financiële moeilijkheden te maskeren en die kunnen ook uw bedrijf in de problemen brengen. 

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief