014 / 82.14.48 •

Incassobureau Inschakelen Regio Brussel? Incassospecialist Trivion

30 June 2019

Op zoek naar een incassobureau in Brussel? Neem incassospecialist Trivion onder de arm. Met 92% slaagkans zijn wij het beste incassobureau in Brussel met No Cure No Pay principe.

No Cure No Pay Incassobureau in Regio 1000

Oké, we geven het toe... Trivion zit niet in Brussel, maar dankzij ons online incasso systeem kunnen we ondernemers bijstaan doorheen heel het land. Dat is ook de reden waarom we zoveel tevreden klanten uit Brussel aan onze portfolio mogen toevoegen.

Met een slaagkans van 92% is Trivion dan ook ongezien in Vlaanderen. Wij staan in voor het innen van onbetaalde facturen en adviseren u bij het aanstellen van een deurwaarder of advocaat. Wij wijzen één van onze professionals toe aan uw dossier zodat u één aanspreekpunt voor het hele proces heeft. Daarbovenop voorzien wij een online incasso opvolging zodat u overal ter wereld uw dossier kan opvolgen.

Ons No Cure No Pay principe zorgt er tevens voor dat u enkel moet betalen wanneer wij slagen in onze opdracht. Wij willen eerst zeker zijn dat u het geld ontvangen heeft van uw klant vooraleer wij onze kosten in rekening brengen. Dus zolang de onbetaalde factuur niet aan u voldaan is, worden er door ons geen kosten in rekening gebracht.

Bij Incassobureau Trivion kan u dus terecht voor al uw invorderingsdiensten tegen een No Cure No Pay principe met een veel hogere slaagkans dan elders in de omgeving van Brussel. Bovendien kunnen wij ook instaan voor uw debiteurenbeheer. We wijzen één toegewijde medewerker toe aan uw account, zo kan er ook rekening gehouden worden met de relatie tussen u en uw klanten.

  • 92% Slaagkans
  • Buitengerechtelijke als gerechtelijke incasso
  • Regio Brussel en ver daarbuiten
  • 1 Aanspreekpunt
  • No Cure No Pay

Professioneel Incassobureau Brussel

Onze medewerkers zijn ervaren en houden u op regelmatige basis op de hoogte. Samen spreken we een stappenplan af en adviseren we u om verdere stappen te nemen waar dat nodig mag zijn. Aarzel niet langer en contacteer ons meteen. We bieden u graag een gratis en vrijblijvend gesprek aan in ons kantoor te Vosselaar of ter plaatse bij u in Brussel.

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen: