014 / 82.14.48 •

Blog

Overzicht

Jan 15

Incassobureau Inschakelen Provincie Antwerpen? Incassospecialist Trivion

Op zoek naar een incassobureau in Antwerpen? Neem incassospecialist Trivion onder de arm. Met 92% slaagkans zijn wij het beste incassobureau in de provincie Antwerpen en dat met  een No Cure No Pay principe.

Jan 05

Een Aanmaning Sturen Voor Een Onbetaalde Factuur

Het is nooit fijn, maar wanneer u te maken heeft met een onbetaalde factuur zal u toch een aanmaning moeten sturen. U kan incassobureau Trivion uw aanmaningsbrieven laten schrijven, versturen en opvolgen.

Dec 31

Debiteurenbeheer Tips

Bijna één derde van de gefailleerde ondernemers geeft aan dat slecht debiteurenbeheer de voornaamste reden voor hun faillissement was. Daarom geven wij in dit blogbericht de juiste tips voor debiteurenbeheer die uw cash flow verhogen.

Nov 30

Laat gratis onbetaalde facturen innen en bespaar kostbare tijd

Veel werk, maar ook veel onbetaalde facturen?

Als het aantal onbetaalde facturen oploopt, loeren liquiditeitsproblemen om de hoek en komt de financiële gezondheid van de firma in gevaar. Er zit dus niets anders op dan openstaande facturen en wanbetalers stipt op te volgen. Heeft u of uw administratie daar geen tijd voor, dan is de debiteurenadministratie uitbesteden aan Incassobureau Trivion zeker geen slecht idee. Zeker omdat wij helemaal gratis onbetaalde facturen innen!

Nov 15

Wij Behoren Tot De Beste Incassobureaus van België

Incassobureau in België nodig? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onszelf tot de beste incassobureaus van België rekenen. Een volwaardige partner voor Belgische ondernemingen dus.

Oct 30

Incassobureau of Factoring

Jouw doel als ondernemer is om je cashflow te verbeteren. Het is echter niet simpel om te bepalen welke oplossing de meest optimale is voor jouw bedrijf. Aan de ene kant heb je factoring, aan de andere kant heb je incassobureaus. We lichten je even het verschil toe tussen een incassobureau en factoring.

Oct 15

Deurwaarder of Gerechtsdeurwaarder - Wat is het verschil?

In principe mag iedereen een minnelijke invorderingsprocedure uitvoeren. U kan dus zelf uw wanbetalers aanpakken of een advocaat, notaris, deurwaarder of incassobureau inschakelen. Omdat er aan zo’n minnelijke invorderingsprocedure bepaalde wettelijke regels verbonden zijn waaraan elke schuldeiser zich moet houden, kiezen de meeste ondernemers eerder voor een professional. Maar kan u zomaar een deurwaarder sturen naar uw klanten en waarom kiezen de meeste ondernemers toch voor een incassobureau?

Sep 30

Wat te doen met klanten die te laat betalen?

Wat te doen met klanten die te laat betalen? U bent een zaak aan het opbouwen en deze inspanningen moeten tijdig beloond worden. Daarom moeten uw klanten op een correcte manier betalen. Jammer genoeg, krijgt elke zaak vroeg of laat wel eens te maken met klanten die te laat betalen.

Aug 30

Debiteuren Uitbesteden

Debiteuren kunnen soms erg frustrerend zijn. Wanneer een klant zijn factuur niet betaald heeft, reageren veel ondernemers vrij laks op die achterstallige betaling. Niemand speelt graag de boeman. Debiteuren wijzen op hun financiële verplichtingen is een werkje dat veel tijd in beslag neemt. Had u er al eens aan gedacht om het beheer van debiteuren uit te besteden?

Aug 15

Minnelijke Invordering

Bij Trivion doen we aan minnelijke invordering d.w.z. dat wij voor u een schuldenaar aansporen tot betaling van de schulden. Wij nemen dus het ganse proces van u over, zo moet u geen vervelende telefoongesprekjes houden, geen aanmaningsbrieven meer sturen, etc. Wij doen het nodige om de klant aan te zetten zijn schuld te betalen.

Trivion bvba

Eikendreef 4
2350 Vosselaar
België

Tel: +32 (0)14 82 14 48
Fax: +32 (0)14 78 07 26
info@trivion.be

Graag meer info over onze incasso tarieven?

Gratis offerte!

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief