014 / 82.14.48 •

Minnelijke Invordering

15 August 2019

Bij Trivion doen we aan minnelijke invordering d.w.z. dat wij voor u een schuldenaar aansporen tot betaling van de schulden. Wij nemen dus het ganse proces van u over, zo moet u geen vervelende telefoongesprekjes houden, geen aanmaningsbrieven meer sturen, etc. Wij doen het nodige om de klant aan te zetten zijn schuld te betalen.

Een schuldeiser is nu eenmaal gebonden aan bepaalde regels. Als schuldeiser mag je dus niet zomaar doen wat je wil om de klant aan te zetten tot betaling. Trivion heeft de nodige expertise en kennis in huis om schulden snel en correct te innen.

Is uw klant hardnekkig en slagen we er via minnelijke invordering niet in om uw geld te krijgen, kunnen wij ook een gerechtelijke invordering opstarten.

Hoe zorgen wij dat uw klant overgaat tot betaling?

Zacht als het kan en hard als het moet.

Onze incassospecialisten gaan uw klant beleefd, maar kordaat aansporen om over te gaan tot betaling. Aan de hand van een gestandaardiseerde en gefaseerde invorderingsprocedure gaan we ervoor zorgen dat de klant zo snel mogelijk overgaat tot betaling.

Natuurlijk doen wij er alles aan om uw klantrelatie te bewaren. Een klantvriendelijke aanpak staat daarbij centraal. Niets houdt een slechte betaler tegen om door te groeien tot een van uw grootste klanten. We trachten dreigende taal en incassokosten voor beide partijen tot een strikt minimum te beperken. Dat zorgt ervoor dat we een hoog succespercentage kunnen voorleggen van maar liefst 92%.

Schulden snel en correct innen?

Incassobureau Trivion kan meteen beginnen om uw geld te innen. Om meteen een minnelijke invordering te plaatsen, vult u ons online incassoformulier in. Mocht u nog vragen hebben of als u specifieke wensen wil bespreken voordat we beginnen, neem dan contact met ons op.

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen: