014 / 82.14.48 •

Blog

Overzicht

Feb 15

Deurwaarder sturen: hoe werkt dat?

Als incassobureau krijgen wij regelmatig te maken met klanten die hun facturen niet op tijd betalen. Het sturen van betalingsherinneringen en aanmaningen leidt soms niet tot betaling en dan moet er een volgende stap worden gezet. Het inschakelen van een deurwaarder kan dan een effectieve oplossing zijn. Maar hoe werkt dat precies?

Sep 15

Wat als uw klant uw factuur betwist?

Een klant die uw factuur betwist is nooit een fijne zaak. Echter is het vaak makkelijk op te lossen door een goede samenwerking. Toch zijn er soms klanten die niet mee willen werken.
Aug 15

Hoe pak je een onbetaalde factuur aan?

Elke onderneming zal ooit te maken krijgen met een factuur die maar niet betaald wordt. Je hoeft er niet meteen een drama rond te maken, maar volg het wel goed op.
Jul 15

Openstaande facturen incasseren? Zo gaat u te werk!

Iedere ondernemer moet vroeg of laat openstaande facturen incasseren. Hoe ga je daarmee om en hoe wordt uw factuur zo spoedig mogelijk betaald?
Jun 15

De Voordelen van een Incassobureau

De voordelen van een incassobureau kennen? Dan heeft u vast te maken met onbetaalde vorderingen en dat is erg lastig in de opvolging van uw facturatie. Door beroep te doen op een incassobureau, kan u uw geld sneller terug krijgen.
Nov 05

Een Factuur Uit Handen Geven

Een factuur uit handen geven zodat de druk van schulden innen van uw schouders valt? Incassobureau Trivion, een incassobureau met force, wapent uw bedrijf tegen wanbetalers.

Aug 15

B2B Incasso - Trivion, Uw Betrouwbare Partner

B2B Incasso's, daar heeft u een betrouwbare partner voor nodig. Dagelijks levert u inspanningen om uw zaak op te bouwen. Wanneer deze inspanningen niet meer gehonoreerd worden moet u ingrijpen. Incassobureau Trivion is de ideale partner voor al uw incassozaken.

Aug 01

Waarom U Moet Kiezen Voor Een Goed Incassobureau

Een goed incassobureau is een goede investering voor uw bedrijf. Schakel hun incassospecialisten in om de betaling te innen waar u recht op heeft.

Jul 15

Factuur Wordt Niet Betaald! Help, Wat Moet Ik Nu Doen!?

factuur wordt niet betaald

Factuur wordt niet betaald? Wat kan je doen als een klant zijn factuur niet betaald heeft? Ontdek hoe u onbetaalde facturen kan vermijden en hoe je het best actie onderneemt als je er toch mee te maken krijgt.

Jun 30

Waarom is debiteurenbeheer belangrijk?

Debiteurenbeheer is belangrijk voor uw onderneming. Het is een taak die specifieke aandacht nodig heeft, want een verkoop is pas afgerond wanneer het geld ook effectief op uw rekening gestort is.

Trivion bvba

Eikendreef 4
2350 Vosselaar
België

Tel: +32 (0)14 82 14 48
Fax: +32 (0)14 78 07 26
info@trivion.be

Graag meer info over onze incasso tarieven?

Gratis offerte!

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief