014 / 82.14.48 •

Een Factuur Uit Handen Geven

05 November 2020

Een factuur uit handen geven zodat de druk van schulden innen van uw schouders valt? Incassobureau Trivion, een incassobureau met force, wapent uw bedrijf tegen wanbetalers.

Geen woorden maar daden

Wanneer u besluit een factuur uit handen te geven, kan u weer met een gerust hart kan gaan slapen. Als we nu eens vertelden dat Incassobureau Trivion in 92% van de dossiers ervoor zorgt dat de schuldenaar zijn schuld vereffent? Onze goed getrainde medewerkers zorgen daar voor met een krachtdadige aanpak.

Onbetaalde facturen zorgen voor een immense druk op de cash flow van uw bedrijf. U wil toch niet voor bank spelen? Hoe langer u wacht met het uit handen geven van een factuur, hoe groter het risico. Maak daarom tijdig korte metten met slechte betalers. Ook met hardnekkige wanbetalers weten wij raad - via minnelijke, gerechtelijk of internationale invordering.

Overtuigingskracht mét respect voor de klantrelatie

Oké, Oké, ... Het klinkt allemaal hard en kort door de bocht, maar in álle gevallen proberen we de goede relatie met uw klant te vrijwaren. Elke factuur die u uit handen geeft, daar zit een ander verhaal achter en elke factuur vereist dus een andere aanpak. Op verschillende manieren overtuigen we debiteuren om over te gaan tot betaling. We doen dat op een dwingende manier, maar steeds professioneel en respectvol.

Pas als het echt niet anders kan, halen we de grove middelen boven. Na uw akkoord, stappen we over naar een gerechtelijke tussenkomst via ons deurwaardersnetwerk.

Twee ijzersterke voordelen voor een factuur uit handen geven:

  1. U heeft meer tijd om te doen waar u goed in bent, onze experts nemen de tijdrovende job van schulden innen volledig van u over
  2. Dankzij het No Cure, No Pay principe zijn er geen kosten voor het uit handen geven van een factuur

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen: