014 / 82.14.48 •

B2B Incasso - Trivion, Uw Betrouwbare Partner

15 August 2020

B2B Incasso's, daar heeft u een betrouwbare partner voor nodig. Dagelijks levert u inspanningen om uw zaak op te bouwen. Wanneer deze inspanningen niet meer gehonoreerd worden moet u ingrijpen. Incassobureau Trivion is de ideale partner voor al uw incassozaken.

B2B Openstaande Facturen Innen

We begrijpen dat de manier waarop openstaande schulden geïnd worden een effect hebben op uw bedrijf. Een B2B incasso is een apart vakgebied dat een aangepaste aanpak vereist. Wij gaan op een efficiënte en snelle manier achter uw wanbetalers aan en zorgen ervoor dat de relatie tussen u en uw klant niet verzuurt.

Een brede waaier incasso-diensten staan ter uw beschikking. Wij onderzoeken uw debiteur door gebruik te maken van verschillende traceer- en kredietdatabases en raden de beste actie voor uw incasso aan. Bovendien is een B2B incasso niet rechttoe, rechtaan. Ons toegewijde team zal de incasso op de meest effectieve en efficiënte manier controleren en beheren.

Om het verschuldigde bedrag niet te moeten betalen, zal een debiteur doorgaans een incasso betwisten. Ons legale team bereid uw incasso tot in de puntjes voor om een oordeel te krijgen in uw voordeel. In 92% van onze dossiers is de debiteur verplicht om de incasso te betalen.

Uw debiteur staat in voor onze kosten, ook wanneer we spreken over een B2B incasso

Een onbetaalde factuur innen zonder daarvoor extra te betalen? Dat is perfect mogelijk. Als de algemene voorwaarden van uw onderneming extra kosten voor wanbetalers vermelden, dan betaalt uw debiteur de intrest op het oorspronkelijke bedrag.

De wet heeft hiervoor wel een maximumpercentage vastgelegd. Toch is deze ‘boete’ hoog genoeg om een incassobureau in te schakelen. Slotsom? U betaalt ons dus meestal helemaal niets. Uw debiteur betaalt ons. Geen extra kosten voorzien in uw verkoopsvoorwaarden? Dan moet u rekening houden dat een incassobureau een percentage aanrekent. We spreken de tarieven en percentages uiteraard op voorhand af.

Lukt het ons niet om uw vordering te innen? Dan brengen wij geen kosten in rekening. Voor alle B2B incasso's werken wij strikt met het no cure, no pay-principe. Geen resultaat? Geen rekening. We bezorgen u bovendien een attest voor de recuperatie van de gefactureerde btw.

Online B2B Incasso

Als bedrijfsleider heeft u het vast erg druk. Als u op zoek bent naar een oplossing waarbij de opvolging na de normale openingsuren kan gebeuren, dan is dat voor Trivion geen enkel probleem. Met onze online klantenlogin in de hand, kan u uw dossiers op elk moment van de dag raadplegen en opvolgen. 24u per dag - 7 op 7.

Dankzij ons online systeem zijn wij zeer flexibel en kunnen wij onze werkwijze aanpassen naar ieders wil.

Bij Trivion hechten wij veel belang aan innovatie en volgen wij de nieuwste trends op wat betreft betalingsbeheer, zo investeren wij jaarlijks aanzienlijk in onze opvolgingsystemen, en daar plukt u als klant de vruchten van.

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief