014 / 82.14.48 •

Een Incassobureau Inschakelen Voor Uw Zakelijke Klanten

30 March 2018

Wanneer je te maken hebt met onbetaalde facturen, dan wil u vast een incassobureau inschakelen. Zakelijk gezien is het verstandig om na een voorafbepaald aantal betalingsherinneringen een incassobureau in te schakelen.

incassobureau inschakelen zakelijk

Trivion bvba is een incassobureau gespecialiseerd in het innen van zakelijke vorderingen in België, maar ook internationaal. Dankzij overtuigingskracht en doorzettingsvermogen kunnen wij uitstekende succespercentages voorleggen. Met een slaagkans van 92% is Trivion dan ook ongezien in Vlaanderen. Onze professionaliteit en ongekende klanttevredenheid zijn de geheimen achter ons succes.

Wij staan in voor het innen van zakelijke, onbetaalde facturen en adviseren bij het aanstellen van een deurwaarder of advocaat. Eén van onze professionals wordt toegewezen aan uw dossier zodat u één aanspreekpunt voor het hele proces heeft. Daarbovenop voorzien wij een online incasso opvolging zodat u overal ter wereld uw dossier kan opvolgen.

Dankzij ons No Cure No Pay principe moet u enkel betalen als wij slagen in onze opdracht. Wij willen eerst zeker zijn dat u het geld ontvangen heeft van uw klant vooraleer wij onze kosten in rekening brengen. Dus zolang de onbetaalde factuur niet aan u voldaan is, worden er door ons geen kosten in rekening gebracht.

Onze prijzen beginnen vanaf 10%. De concurrerende tarieven die ons incassobureau hanteert, maken het vorderen van uw actieve debiteuren een zeer rendabele investering.

Met onze getalenteerde medewerkers onder de arm bent u in staat om uw zakelijke wanbetaler te vorderen en procederen, zowel hier in Belgie als op internationaal niveau. Veel incassobureaus zijn beperkt in hun omvang, geografische dekking en expertise. Onze ervaring en bereik laten ons toe om zelfs de meest complexe incassoproblemen te begrijpen en op te lossen. Wij onderscheiden ons van andere incassobureaus door het aanbieden van een persoonlijke en gepassioneerde benadering van elke eis die wij behandelen.

Incassobureau Trivion kan meteen beginnen om uw geld te innen. Om meteen een incasso te plaatsen, vult u ons online incassoformulier in. 

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief