014 / 82.14.48 •

Zakelijk een Incassobureau Inschakelen

17 September 2017

Wanneer u bloed, zweet en tranen in een zaak steekt om ze naar het niveau te brengen waarop u dat ziet, dient u ook financiëel vlak op tijd betaald te worden. Als klanten die zakelijke afspraken niet nakomen, dan moet u een incassobureau inschakelen.

Waarom een incassobureau inschakelen?

Door een incassobureau in te schakelen, krijgt uw klant meteen een duidelijk signaal: u wil op tijd en correct betaald worden. U laat zien dat u op zakelijk vlak alles ernstig neemt. Dat klinkt misschien cru, maar het geeft wel een professioneel karakter aan uw zaak. Hierdoor zal u zeker en vast meer (en misschien ook grotere) klanten aan weten te trekken die dit professionalisme kunnen appreciëren.

Op persoonlijk vlak zal de stress die gepaard gaat met het opvolgen van onbetaalde facturen verdwijnen. U kiest bovendien voor een gezondere cash flow voor uw bedrijf waardoor u zich minder zorgen moet maken. Het ingeschakelde incassobureau neemt namelijk al dat werk over.

Een brief van een incassobureau zet uw klant vaak aan om een pak sneller te betalen. De vakmensen binnen dat incassobureau hebben zich gespecialiseerd in een kordaat, doch correct optreden zodat uw belangen op de juiste manier verdedigt worden. Ze beseffen bovendien dat u deze klant niet wil kwijtraken en komen daarom op een geschikte manier op voor uw belangen.

Het is natuurlijk geen geheim dat een klant een gerechtelijke procedure wil vermijden. We laten daarom wel merken dat u het meent. Dat is de eerste stap naar een snelle betaling. Is deze klant hardleers? Tja, af en toe moeten ook wij de grote kanonnen boven halen. Een incassobureau is echter veel goedkoper dan het inschakelen van een advocaat en komt net iets minder dreigend over.

Klaar om je geld te innen?

Gaan uw klanten op vakantie met uw geld? Dan wordt het dringend tijd om in te grijpen. Trivion is een incassobureau. Wij gaan op een efficiënte en snelle manier achter uw wanbetalers aan. We helpen u bij zakelijke geschillen met handelaars of particulieren. Daarbij behandelen we uw debiteur altijd met respect. Want uw zakelijke relatie blijft belangrijk.

Klaar om je geld te innen?

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief