014 / 82.14.48 •

Incassobureau Trivion

19 February 2018

Heeft u vragen over een onbetaalde factuur? Of heeft u vragen voor de diensten van ons incassobureau? Toets gerust ons telefoonnummer in en neem contact met ons op.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.


Incassobureau Trivion is de specialist op vlak van commerciële en professionele vorderingen innen, en dat zowel in België alsook Internationaal. Met overtuigingskracht en een onbreekbaar doorzettingsvermogen, weten wij uitstekende succespercentages voor te leggen. Onze professionaliteit en ongekende klanttevredenheid zijn de ingrediënten van ons succes.

U kan bij ons terecht voor een breed spectrum van incassodiensten. Aangepast voor uw specifieke branche en op maat van uw dossier. We streven ernaar om uw professionele reputatie en zakelijke relatie te beschermen, maar beseffen maar al te goed hoe belangrijk het is om meteen te handelen in geval van een niet-betaling.

In 92% van onze dossiers vereffent de wanbetaler zijn schuld. Die cijfers zorgen ervoor dat wij behoren tot de allerbeste in onze branche. Onze toewijding aan klantenservice is ongeëvenaard. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen in uw dossier en onze persoonlijke interactie met u zorgt voor nog betere resultaten.

Veel incassobureaus zijn beperkt in hun omvang, geografische dekking en expertise. Onze ervaring en bereik laten ons toe om zelfs de meest complexe incassoproblemen te begrijpen en op te lossen. Wij onderscheiden ons van andere incassobureaus door het aanbieden van een persoonlijke en gepassioneerde benadering van elke eis die wij behandelen.

Incassobureau Trivion kan meteen beginnen om uw geld te innen. U kan direct van start gaan door ons online incassoformulier in te vullen. Mocht u nog vragen hebben of als u specifieke wensen wil bespreken voordat we beginnen, toets dan gerust ons telefoonnummer in.

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief