014 / 82.14.48 •

Incasso Nodig?

01 December 2015
  • Volledige incasso dienstverlening

  • U kan meteen beginnen

  • Toegewijd team

  • Traceer- en kredietdatabases

  • No-Cure No-Pay

Het is een goed gedocumenteerd feit dat de kans op het innen van een incasso mettertijd vermindert. Het is daarom noodzakelijk om eerder vroeger dan later uw incasso te innen.

Er is niets lastiger dan één van uw klanten die zijn factuur niet op tijd betaald. Het is dermate frustrerend wanneer u deze klant reeds een herinnering heeft gegeven van de openstaande schuld en de betaling ervan nog steeds niet voldaan is. Soms zit er slechts één ding op en dat is het opstarten van een incasso – en dat is waar Trivion ten tonele verschijnt.

Het innen van uw incasso is onze passie. Maar het is niet langer genoeg om enkel uw incasso te innen. We moeten uw incasso uitvoeren met een verantwoordelijkheid en professionaliteit die uw reputatie zal beschermen, die uw klant zal onderrichten zodat hij uw betalingsvoorwaarden zal respecteren en die uw klant bewust maakt dat langdurig verzuim zijn kredietwaardigheid zal schaden.

Trivion is het agentschap dat de volledige dienstverlening van uw incasso voorziet, Trivion kan dus de totaaloplossing zijn voor uw incasso. Trivion overkomt de bezwaren van uw schuldenaar, verwijdert geschillen, tracht de erkenning van uw incasso toe te eigenen en stelt de betaling veilig. Tot slot zullen we de openstaande schulden hebben verholpen zodat deze onmiddellijk naar u overgemaakt kunnen worden.

Elke incasso is uniek en niet elke incasso is vanzelfsprekend. Ons toegewijde team neemt uw incasso onder de loep en stelt vooraf een sterke strategie op om de kans van slagen te verhogen. Wij zorgen ervoor dat uw incasso op een efficiënte manier wordt afgehandeld.

Al onze acties zijn vastberaden en snel. Omdat we enkel betaald worden op behaalde resultaten, is er niets belangrijkers voor ons dan dat uw incasso betaald wordt in de snelst mogelijke tijd. En u kan steeds online uw incasso opvolgen via onze klantenlogin.

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen: