014 / 82.14.48 •

Ik zoek een Belgisch incassobureau

30 June 2018

Betaalt uw klant niet? Heeft u al te vaak te maken met openstaande facturen? Dan is het inschakelen van een incassobureau de juiste keuze. Incassobureau Trivion is actief doorheen België.

Ik zoek een incassobureau in België U wilt uw geld zien, zonder daarvoor nog eens extra te betalen? Dat kan.

Vermelden de algemene voorwaarden van uw onderneming extra kosten voor wanbetalers? Dan betaalt uw debiteur intrest op het oorspronkelijke bedrag. De wet legt wel een maximumpercentage vast. Toch is de ‘boete’ gewoonlijk hoog genoeg om ons werk mee te betalen. Slotsom? U betaalt ons dus meestal helemaal niets. Uw debiteur betaalt ons.

Dankzij onze professionele en krachtdadige aanpak, weten wij een slaagkans van 92% op tafel te leggen waarbij uw wanbetalers hun schuld vereffenen.

De voordelen van Incassobureau Trivion

  • 92% Slaagkans
  • Krachtdadige, professionele aanpak
  • Werkzaam doorheen gans België
  • Eén Aanspreekpunt
  • No Cure No Pay

Professioneel Incassobureau België

Onze medewerkers zijn ervaren en houden u op regelmatige basis op de hoogte. Samen spreken we een stappenplan af en adviseren we u om verdere stappen te nemen waar dat nodig mag zijn. Aarzel niet langer en contacteer ons meteen. We bieden u graag een gratis en vrijblijvend gesprek aan in ons kantoor te Vosselaar of ter plaatse bij u.

Heeft u alle incasso toegepast? En staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!

Delen:

Ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief