014 / 82.14.48 •

Wanbetalers

Wanbetalers - moeilijk en tijdrovend

Geld ontvangen van wanbetalers die u geld verschuldigd zijn, kan moeilijk en tijdrovend zijn – soms zelfs gevaarlijk! Het is jammer, maar elke zelfstandige heeft verhalen over wanbetalers en geld dat ze weg hebben gegeven omdat hun geduld en energie in het nastreven van een wanbetaler op was.

In elk bedrijf is geld ontvangen van uw debiteuren een normale, dagelijkse handeling… behalve wanneer mensen beslissen om hun openstaande schuld keer op keer niet te betalen. In het begin zijn wanbetalers slechts een kleine ergernis. Een kleine schuld is relatief, maar afhankelijk van de grootte van uw bedrijf, kan het niet ontvangen van de schuld escaleren tot enorme proporties, waarna het kan kantelen tot een nachtmerrie en daarna zelfs tot een ramp. Om deze rampsituatie te vermijden is een goed geplande strategie de eerste stap. Dit is waar Trivion in het spel komt.

Elk bedrijf heeft zijn eigen processen voor het innen van een schuld – het begint vaak met een eenvoudige betalingsherinnering. Dit kan goed werken, maar jammer genoeg zijn wanbetalers zeer verfijnd geworden. Veel van de meer wakkere ondernemers kiezen daarom meer en meer voor een incassobureau zoals Trivion om de strategieën van wanbetalers tegen te gaan. Met een strak uitgekiend plan counteren wij de bewegingen van wanbetalers om zo uw openstaande schuld te innen.

Staat het geld nog steeds niet op uw rekening? Soms lukt het echt niet. Schakel dan een incassospecialist in.

014 / 82.14.48

Hoe langer u wacht, hoe groter het risico. Speel dus kort op de bal.

Gratis offerte!