014 / 82.14.48 •

Blog

Overzicht

Oct 07

Heeft u een wanbetaler?

Wanneer u een zaak tracht op te bouwen, dan moeten deze inspanningen beloond worden. Een wanbetaler dient u op een correcte, doch kordate manier aan te pakken.

Sep 30

Heeft u vervallen facturen? Zo pakt u ze aan

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met vervallen facturen. Hoe moet je hiermee omgaan en hoe wordt uw factuur zo snel mogelijk betaald?

Sep 17

Zakelijk een Incassobureau Inschakelen

Wanneer u bloed, zweet en tranen in een zaak steekt om ze naar het niveau te brengen waarop u dat ziet, dient u ook financiëel vlak op tijd betaald te worden. Als klanten die zakelijke afspraken niet nakomen, dan moet u een incassobureau inschakelen.

Aug 31

Wij Behoren Tot De Beste Incassobureaus van België

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onszelf tot de beste incassobureaus van België rekenen.

Aug 29

Een Incassobureau Inhuren voor Onbetaalde Facturen

Je klant heeft zijn factuur niet betaald en is nu echt laat. Wat nu?

Jul 29

Hoe Je Achterstallige Betalingen Moet Innen

Om op effectieve wijze achterstallige betalingen te innen, moet je een vooraf bepaald proces hanteren. Of je nu als eigenaar zelf openstaande facturen gaat innen of gebruik maakt van een gespecialiseerde afdeling: als je een strategisch plan volgt zal je cashflow verbeteren.

Jul 07

Een Aanmaning Sturen Voor Een Onbetaalde Factuur

Het is nooit fijn, maar wanneer u te maken heeft met een onbetaalde factuur zal u toch een aanmaning moeten sturen. U kan incassobureau Trivion uw aanmaningsbrieven laten schrijven, versturen en opvolgen.

Feb 15

In welke mate werkt u wanbetaling zelf in de hand?

Trekt u alleen maar wanbetalers aan?

Krijgt u de indruk dat u altijd de laatste bent die betaald wordt? Het loont de moeite om even te onderzoeken of niet onbewust en uiteraard geheel onbedoeld signalen uitzendt naar uw klanten dat er niet zo’n haast achter de betaling zit. Veel ondernemers zijn er zich immers niet van bewust dat ze wanbetaling grotendeels zelf in de hand werken.
Jan 30

Uw klant betaalt niet. Gaat u dan zelf incasseren of een incassobureau inschakelen?

Aan u de keuze

Het is waarschijnlijk niet de eerste keer dat het u overkomt: U heeft perfect werk en een feilloze service geleverd, stipt op tijd een correcte factuur opgemaakt en uw klant betaalt niet. Uiteraard bent u licht gepikeerd, maar er is geen tijd om emotioneel te reageren. Alsnog de betaling loskrijgen is nu het enige dat telt. 2 opties heeft u: zelf achter uw geld aangaan of een professionele incassodienst inschakelen.

De gevolgen van de eerste optie liggen voor de hand. Uw klant betaalt niet en daardoor moet ú nu uw kostbare tijd of die van uw medewerkers opofferen aan het contacteren van die klanten. Die tijd spendeert u toch liever aan de kerntaken van uw onderneming? Aan prestaties die geen geld kosten, maar geld opleveren. Is optie 2 dan een betere keuze?
Jan 15
 

Wat houdt factoring juist in en hoe interessant is het voor uw bedrijf?

Heeft u wel altijd voldoende cash flow om de facturen te betalen?

Om zaken te doen heeft u een constante geldstroom nodig. Leveranciers, personeel en de overheid moeten immers stipt op tijd betaald kunnen worden. Dat uw verkoopfacturen tijdig betaald worden, is dus ontzettend belangrijk. Laten die betalingen regelmatig op zich wachten, dan is niet alleen incasso, maar ook factoring zeker het overwegen waard. Bij factoring of debiteurenfinanciering, zoals deze vorm van factuurbevoorschotting ook wel eens wordt genoemd, keert de factormaatschappij namelijk reeds een aanzienlijk deel van de factuur (tot 90%) uit, enkele dagen nadat u deze hebt verstuurd. De facturen worden dus als het ware voorgeschoten door de factormaatschappij terwijl uw klant de afgesproken betaaltermijn de tijd krijgt om de factuur in kwestie te voldoen. Win-win dus.

Trivion bvba

Eikendreef 4
2350 Vosselaar
België

Tel: +32 (0)14 82 14 48
Fax: +32 (0)14 78 07 26
info@trivion.be

Graag meer info over onze incasso tarieven?

Gratis offerte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwste tips en informatie en ontvang onze gratis e-book.

Nieuwsbrief